E-installaties

E-installaties utiliteitsbouw

utiliteitsbouw

E-installaties utiliteitsbouw

In één keer goed geregeld bij VDM Elektrotechniek

35+

Tevreden klanten

Maatwerk advies en enkel panelen van hoge kwaliteit, naar tevredenheid van onze klanten.

125+

Voltooide installatie

We bieden totaalpakketten zodat onze klanten volledig worden ontzorgd.

8,2

Gemiddelde beoordeling

Wij denken we mee. Proactief, altijd een paar stappen vooruit. Want de wensen van de klant staan centraal.

Elektrotechnisch installateur utiliteitsbouw

E-installateur utiliteitsbouw

Als elektrotechnisch installateur zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Dit betekent dat wij elektronische systemen en installaties ontwerpen en installeren in gebouwen zoals kantoren, winkels, scholen en andere utiliteitsgebouwen. Wij begrijpen dat betrouwbare en veilige elektriciteitsvoorzieningen essentieel zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering van onze klanten. Daarom werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun wensen, eisen en budgetten.

Duurzaamheid in utiliteitsbouw

In de wereld van de utiliteitsbouw is het steeds belangrijker om duurzaamheidsoplossingen te implementeren. Sinds 1 januari 2023 is het voor o.a. kantoren verplicht energielabel C of beter te hebben. Als elektrotechnisch installateur hebben wij hier een belangrijke rol in. Wij kunnen gebouwen voorzien van slimme en efficiënte oplossingen die niet alleen kosten besparen, maar ook zorgen voor een kleinere ecologische voetafdruk. Of het nu gaat om LED-verlichting, zonnepanelen, of het optimaliseren van systemen voor verwarming en koeling, wij kunnen helpen de energie-efficiëntie van een gebouw te verbeteren en duurzame oplossingen te bieden voor onze klanten in de utiliteitsbouw.

Duurzaamheid utiliteitsbouw

Recente elektrotechnische installaties

040 7987799

Iedere werkdag tussen 8:00 en 17:00

Wij installeren ook zakelijk zonnepanelen. Meer weten over de mogelijkheden?

VDM Elektrotechniek Chris
"Super tevreden over de service! Maken duidelijke afspraken en komen deze na. Geven na de installatie een goede uitleg. Echt een aanrader.”
Review zonnepanelen
Twan Martens
PV-installatie

Veelgestelde vragen over E-installatie utiliteitsbouw

 Ontdek hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Heb je een vraag en staat deze er niet bij? Neem dan contact met ons op

Het energielabel C voor kantoren in Nederland is sinds 1 januari 2023 verplicht. Het is een maatstaf die aangeeft hoe energie-efficiënt een kantoorgebouw is. Het energielabelsysteem voor kantoorgebouwen is ingevoerd om de energieprestaties van gebouwen te verbeteren en bij te dragen aan de vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Meer weten? Lees dan ons artikel over energielabel c voor kantoren

Elektrotechnische installaties omvatten een breed scala aan elektrische systemen, componenten en apparaten die worden gebruikt om elektriciteit te genereren, te distribueren, te beheersen en te gebruiken in verschillende toepassingen. Het omvat dus alles van bedrading en schakelapparatuur tot verlichting, stopcontacten en elektrische panelen.

Wisselstroom (AC) en gelijkstroom (DC) zijn twee verschillende vormen van elektrische stroom die zich onderscheiden door de richting en de manier waarop de lading beweegt.

Toepassingen:

  • Wisselstroom wordt vaak gebruikt voor de distributie van elektrische energie over lange afstanden en voor het aandrijven van huishoudelijke apparaten en de meeste elektrische motoren. De reden hiervoor is dat het gemakkelijk kan worden omgezet in verschillende spanningsniveaus met behulp van transformatoren.
  • Gelijkstroom wordt vaak gebruikt in draagbare elektronische apparaten zoals batterijen, mobiele telefoons, laptops en elektrische voertuigen. Het wordt ook gebruikt in sommige specifieke toepassingen waar constante stroomrichting essentieel is, zoals in elektronische schakelingen en sommige industriële processen.

 

In de praktijk kunnen veel apparaten en systemen zowel AC als DC gebruiken, afhankelijk van hun ontwerp en toepassing. Het begrijpen van de verschillen tussen AC en DC is essentieel bij het ontwerpen en werken met elektrische circuits en systemen.

Het onderhouden van elektrische installaties in utiliteitsgebouwen is van cruciaal belang om de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van de elektrische systemen te waarborgen. Er zijn verschillende procedures die voor een utiliteitsgebouw van belang zijn. Denk aan testen aardlekschakelaars, inspectie van bedrading en kabels, Elektrische metingen etc. 

Omdat de het onderhoud per gebouw nogal kan verschillen is het verstandig hier deskundig advies over in te winnen. Wij kunnen je hierbij helpen. Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Tevreden klanten

Al vele bedrijven, investeerders, particulieren, aannemers en bouwbedrijven gingen jou voor. Hieronder een selectie aan reviews die wij hebben mogen ontvangen.

Bekijk andere services

E-installatie woningbouw

Wij denken mee over de beste elektrotechnische installaties passend bij jouw wensen en behoeften. Wij zijn er voor woningbouwverenigingen, investeerdersaannemers, bouwbedrijven en particulieren. 

PV installatie particulier

Zonnepanelen particulier

Overweeg je zonnepanelen aan te schaffen voor jouw woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een deskundig advies op maat en ontzorgen je gedurende het hele proces. 

PV Installatie zakelijk

Zonnepanelen zakelijk

Overweeg je een PV-systeem aan te schaffen voor jouw bedrijf? Wij kunnen je helpen van advies tot installatie. Wij zorgen dat de installatie perfect aansluit bij de situatie van jouw onderneming.