E-installaties

E-installaties woningbouw

woningbouw

E-installaties woningbouw

In één keer goed geregeld bij VDM Elektrotechniek

35+

Tevreden klanten

Maatwerk advies en enkel panelen van hoge kwaliteit, naar tevredenheid van onze klanten.

125+

Voltooide installatie

We bieden totaalpakketten zodat onze klanten volledig worden ontzorgd.

8,2

Gemiddelde beoordeling

Wij denken we mee. Proactief, altijd een paar stappen vooruit. Want de wensen van de klant staan centraal.

Installatietechnieken woningbouw

Installatietechnieken

Het is van groot belang om bij de bouw van woningen aandacht te besteden aan de elektrotechnische installatie. Een goede installatie kan namelijk bijdragen aan het comfort en de veiligheid van de bewoners. Denk hierbij aan het hebben van voldoende stopcontacten en verlichtingspunten, maar ook aan de aanwezigheid van rookmelders en aardlekschakelaars. Bij woningbouw is het daarom belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische voorzieningen. Wij als elektrotechnische installateur, kunnen opdrachtgevers als huurverenigingen, investeerders, particulieren, aannemers en bouwbedrijven adviseren, helpen bij het opstellen van een elektriciteitsplan en de volledige installatie hiervan. Ook voor onderhoud en het tijdig vervangen van verouderde onderdelen behoren tot onze expertises.

Ervaren partner in techniek

Als partner denken mee, altijd proactief een paar stappen vooruit. Want wij willen de beste kwaliteitsoplossing voor jou. Wij gaan voor een gelijkwaardige samenwerking, waarin transparantie en korte communicatielijnen onze service kenmerkt. Zo kunnen we samen zorgen voor een eindresultaat waar iedereen tevreden mee is. Wij zijn dan ook graag jouw partner in de installatietechniek.

Elektrotechnische installaties woningbouw

Recente elektrotechnische installaties

040 7987799

Iedere werkdag tussen 8:00 en 17:00

PV-installaties voor woningbouwverenigingen

E-installaties woningbouw
“Keurige ondernemer die zijn afspraken na komt.” Levert goed werk. Ben zeer tevreden met het resultaat."
Review Elektrotechnische Installatie
Michel Voermans
E-installatie

Veelgestelde vragen over E-installaties

Ontdek hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over elektrotechnische installaties in de woningbouw. Heb je een vraag en staat deze er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Elektrotechniek richt zich op elektrische systemen en componenten in diverse toepassingen, terwijl installatietechniek zich specifiek richt op het plannen, ontwerpen en installeren van technische systemen in gebouwen, waaronder elektrische installaties, verwarming, ventilatie en sanitair.

Een elektrotechnische installatie in een woning verwijst naar het geheel van elektrische systemen en componenten die in een huis zijn geïnstalleerd om elektriciteit te leveren voor verlichting, apparaten, stopcontacten en andere elektrische behoeften. Dit omvat onder andere de elektrische bedrading, schakelaars, stopcontacten, elektrische panelen, verlichtingsarmaturen en de bijbehorende componenten. Het doel van een elektrotechnische installatie in een woning is om elektriciteit veilig en efficiënt te distribueren en ervoor te zorgen dat alle elektrische apparaten en verlichting in het huis goed kunnen functioneren.

Het voorbereiden van woningen op toekomstige elektrische behoeften vereist enige planning en vooruitziendheid. Onderstaand een aantal punten waarvan wij denken dat hier rekening mee gehouden moet worden: 

  • Kies voor een bekabelingsinfrastructuur die flexibiliteit biedt. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er extra lege leidingen in de muren worden geïnstalleerd, die later kunnen worden gebruikt voor nieuwe bedrading of glasvezelkabels.
  • Zorg ervoor dat de elektrische service van het huis voldoende capaciteit heeft om toekomstige belastingen aan te kunnen.
  • Houdt rekening met de oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen.
  • Bij nieuwbouwprojecten is het verstandig bij voorbaat zonnepanelen te laten installeren om zo de ecologische voetafdruk van het project te verlagen.

De levensduur van elektrische bedrading en apparatuur kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de materialen, de mate van gebruik, het onderhoudsniveau en de omgevingsomstandigheden.

Tevreden klanten

Al vele huurverenigingen, investeerders, particulieren, aannemers en bouwbedrijven gingen jou voor. Hieronder een selectie aan reviews die wij hebben mogen ontvangen.

Bekijk andere services

Installatie utiliteitsbouw (1)

Installatie utiliteitsbouw

Of het nu gaat om de juiste verlichting, data-installatie of laadpalen, als ervaren installateur staan we klaar om je te adviseren en slimme, energiebesparende oplossingen te installeren die perfect aansluiten op jouw behoeften.

PV installatie particulier

Zonnepanelen particulier

Overweeg je zonnepanelen aan te schaffen voor jouw woning? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een deskundig advies op maat en ontzorgen je gedurende het hele proces. 

PV Installatie zakelijk

Zonnepanelen zakelijk

Overweeg je een PV-systeem aan te schaffen voor jouw bedrijf? Wij kunnen je helpen van advies tot installatie. Wij zorgen dat de installatie perfect aansluit bij de situatie van jouw onderneming.